Elérhetőségek

Florand Rooms&Wine

Cím: 9400 Sopron,
Szent Mihály út. 1.
Telefon:
+3699796870
Mobil:
06705746600
E-mail:
sopron@florand.hu


Rólunk


Rólunk

NTAK: PA21005593

Élvezze Sopron történelmi hangulatát és borainak zamatát!

 

Sopron város poncichter negyedében, a Várkerülettől 200 m távolságban, a Szent Mihály gótikus templomtól 200 méterre műemléképületekkel körbevett utcában a Szent Mihály utca 1. szám alatt egy középkori épületben alakítottuk ki vendégházunkat.

A jelenlegi állapotot az épület stílusának megtartásával komfortosabbá, modernebbé, a vendégek számára kényelmesebbé tételével kívántuk megőrizni. Az épületet 2018-ban műemlékké nyilvánította a Kulturális és Örökségvédelmi Minisztérium.  A ház középkori pincéjében a eredeti állapotot állítottuk vissza, a helység berendezéssel borkóstolókra illetve egyéb rendezvényekre is alkalmassá vált.

Borkedvelőknek, családoknak és üzleti partnereknek egyaránt kiváló lehetőség vendégházunk, ha Sopronba kívánnak látogatni!

Történelmi, soproni hangulattal, kedvező árakkal, bőséges svédasztalos, helyi termelőktől kínált reggelivel, komfortos kényelmes szobákkal, gyönyörű mészkő burkolatokkal és egyedi szobákkal várjuk kedves vendégeinket.

Minden kedves vendégünket szívesen fogadjuk egy pohár finom, soproni vörösborral! Vendéglátó egységünkben hideg előételeket, snackeket és italokat kínálunk. 

Meleg és a’la carte étkezésre a szomszédos éttermeket ajánljuk:


Kapcsolódó galéria
Vissza az előző oldalra!
Florand Rooms&Wine - MagyarFlorand Rooms&Wine - NémetFlorand Rooms&Wine - Angol